Burse - Fonduri mutuale

Bursa de Valori Bucureşti semnează contractul de 5,5 mil. euro cu America House pentru a-şi muta sediul de la Piaţa Universităţii în Piaţa Victoriei

Bursa de Valori Bucureşti semnează contractul de 5,5...

Autor: Liviu Popescu

21.03.2023, 18:45 1672

Bursa de Valori Bucureşti (BVB), operatorul pieţei de capital din România, a anunţat marţi seară că a semnat contractul de închiriere de 5,5 mil. euro pe zece ani pentru locaţia din America House (Piaţa Victoriei), acolo unde va fi noul sediu al societăţii. În prezent Bursa de Valori Bucureşti are sediul lângă Piaţa Victoriei.

“Bursa de Valori Bucureşti informează investitorii ladata de 20 martie 2023 a fost semnat contractul de închiriere pentru o perioada de 10 ani a locaţiei din clădireaAmerica House care va servi drept sediu social alsocietăţii”, se arată la BVB.

Pe 19 decembrie 2022 acţionariiBVB au aprobat încheierea unui contract de închiriere pentru o perioadă de 10 ani cu societatea Complexul Multifuncţional Victoria, avândca obiect închirierea unei locaţii cu destinaţie de sediu social şilucrări de amenajare şi o valoare estimată de maxim 5,5 mil. euro.

În prezent în America House au birouri companii precum Mastercard, McDonald’s, SensiBlu, BCR, Starbucks.

Bursa de Valori are 347 mil. lei capitalizare, iar din acţionariatul său fac parte SIF-uri, fonduri Pilon II şi societăţi de brokeraj. În ultimele 12 luni acţiunile au plus 61% pe un indice BET în scădere cu 5%.

 ​

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO