Burse - Fonduri mutuale

Bursa deschide prima şedinţă a săptămânii pe verde, cu toţi indicii în creştere uşoară, sub 1%, dar majoritatea companiilor din zona bancară şi energetică erau după primele tranzacţii în scădere

Bursa deschide prima şedinţă a săptămânii pe verde,...

Autor: Roxana Rosu

27.04.2020, 10:12 105

Bursa a deschis prima şedinţă a săptămânii pe verde, cu toţi indicii în creştere uşoară, sub 1%, dar majoritatea companiilor din zona bancară şi energetică îrau după primele tranzacţii în scădere. 

Indicele principal, BET, afişa la ora 10.10 un plus de 0,4%, iar indicele energetic BET-NG de 0,5%, în timp ce BET-FI este stabil.

Dintre principalele companii listate, cele din zona bancară rămân pe roşu, cu -0,1% la Banca Transulvania şi -0,7% la BRD, în timp ce FOndul Prorprietatea  are un avans de 0,8%. 

Pe sectorul energetic, majoritatea companiile sunt în scădere, cu -0,1% la OMV PEtrom,-0,9% la Romgaz, -0,3% la Transgaz şi -0,4% la Electrica, în timp ce Nuclearelectrica are un plus de 0,5%, iar Transelectrica de 0,3%. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO