Burse - Fonduri mutuale

Bursa din Sibiu va închide odată cu cea de la New York

Autor: Mediafax

12.09.2011, 00:00 157

Bursa de la Sibiu (Sibex) prelungeşte de astăzi programul de tranzacţionare pe piaţa derivatelor cu peste patru ore, respectiv până la ora 23:15, faţă de ora 19:00 în prezent, pentru a da jucătorilor mai mult timp de reacţie la evoluţia burselor din SUA. Astfel, şedinţa bursieră va dura 14 ore şi 30 de minute. Sibex a primit miercuri aprobarea din partea Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare pentru prelungirea orarului.

"Prin implementarea acestui program, Sibex vine în sprijinul investitorilor interesaţi de tranzacţionarea derivatelor pe produse externe, prin corelarea orarului cu cel al burselor europene şi americane. Astfel, «jucătorii» vor beneficia în timp real de informaţiile şi mişcările de preţ de pe pieţele externe, pentru toate produsele pe care le tranzacţionează", susţin reprezentanţii Sibex.

Extinderea orarului de tranzacţionare a fost decisă în luna mai de Consiliul de Administraţie al Sibex. Prelungirea programului de tranzacţionare al Sibex va prelungi şi orarul firmelor de brokeraj care operează pe această piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO