Burse - Fonduri mutuale

Bursă: Meta Estate Trust va derula o ofertă publică iniţială prin care vrea să atragă 25 mil. lei de investitori. Compania a atras deja circa 79 milioane de lei în două plasamente private

Eugen Voicu, preşedinte CA, Meta Estate Trust:  Ne bucurăm că o mare parte dintre acţionarii actuali, membrii fondatori, echipa de management cât şi advisory boardul şi-au enunţat, o dată în plus, încrederea în modelul de business abordat de compania noastră. (…) Aceştia nu îşi vor înstrăina portofoliul pe o perioadă de şase luni.

Eugen Voicu, preşedinte CA, Meta Estate Trust: Ne bucurăm că o mare parte dintre acţionarii actuali, membrii fondatori, echipa de management cât şi advisory boardul şi-au enunţat, o dată în plus, încrederea în modelul de business abordat de compania noastră. (…) Aceştia nu îşi vor înstrăina portofoliul pe o perioadă de şase luni.

Autor: Tibi Oprea , Roxana Rosu

18.07.2022, 07:22 563

După IPO, urmează listarea pe piaţa AeRO în luna august.

Meta Estate Trust, companie de tip holding ce activează în sectorul imobilar, va organiza în perioada 20 iulie-2 august o ofertă publică iniţială (IPO) pentru majorarea capitalului social cu 25 mil. lei, după care va urma listarea acţiunilor pe piaţa AeRO a BVB.

Noile acţiuni emise de companie pot fi subscrise la 1,14 lei pe acţiune în prima săptămână, respectiv la 1,2 lei pe acţiune în cea de-a doua săptămână de subscriere. Oferta prevede un număr maxim total de 25 de milioane de acţiuni, respectiv o valoare maximă de 30 de milioane de lei. Prin condiţia de încheiere cu succes a ofertei se înţelege o subscriere de minimum 10 milioane de acţiuni.

În cadrul ofertei publice iniţiale, Meta Estate Trust are asistenţa juridică a Popovici, Niţu, Stoica & Asociaţii, în timp ce evaluarea companiei a fost realizată de Veridio.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO