Burse - Fonduri mutuale

Bursă. Micii investitori au subscris 18 mil. lei în prima zi a ofertei de listare a Aquila, adică circa o treime din cât au ei alocat

Bursă. Micii investitori au subscris 18 mil. lei în...

Autor: Liviu Popescu

09.11.2021, 07:43 364

15% au alocat micii investitori din oferta de listare a Aquila, adică 10 milioane de acţiuni l Ieri au subcris aproape 3 mil. acţiuni.

Circa 18 milioane de lei au subscris micii investitori în prima zi a ofertei de vânzare de acţiuni a celui mai mare jucător de pe piaţa de distribuţie a bunurilor de larg consum, respectiv compania antre­prenorială Aquila Part Prod, arată datele agregate de ZF.

Astfel, în prima zi a ofertei, micii investitori au cumpărat o treime din tranşa alocată acestora, respectiv 2,8 milioane de acţiuni din cele 10 milioane de unităţi alocate, arată datele agregate de ZF din platfor­mele brokerlor. Oferta de vânzare de acţiuni, prin majorare de capital social, a început pe 8 noiembrie şi se va finaliza pe 16 noiembrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO