Burse - Fonduri mutuale

Bursă: One United Properties încheie prima şedinţă de tranzacţionare la o capitalizare de 2,9 mld. lei, un preţ pe acţiune de 1,99 lei şi tranzacţii de 22,4 mil. lei. Victor Căpitanu, cofondator: Ne-am propus să dăm acţionarilor dividende până la 35% din profitul brut

Victor Căpitanu (stânga) şi Andrei Diaconescu (dreapta), fondatori şi acţionari majoritari ai One United Properties, la evenimentul de debut al acţiunilor la tranzacţionare la bursă.

Victor Căpitanu (stânga) şi Andrei Diaconescu (dreapta), fondatori şi acţionari majoritari ai One United Properties, la evenimentul de debut al acţiunilor la tranzacţionare la bursă.

Autor: Tibi Oprea

13.07.2021, 07:55 1350

♦ În urma listării, dezvoltatorul imobiliar a devenit a 10-a cea mai mare companie listată la Bursa românească, depăşind MedLife ♦Totodată, One United Properties este a treia cea mai valoroasă companie antreprenorială românească listată la BVB.

One United Properties (simbol bursier ONE), unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidenţiale premium, de birouri şi clădiri mixte din Bucureşti şi Constanţa, încheiat prima şedinţă de tranzacţionare la Bursa de Valori Bucureşti la un preţ de 1,99 de lei pe acţiune, respectiv la o capitalizare de 2,85 de miliarde de lei. În timpul şedinţei, acţiune ONE au fluctuat în intervalul 1,99 lei - 2,14 lei, iar investitorii au realizat tranzacţii de 22,4 mil. lei, arată datele BVB.

Pe 12 iulie 2021, dezvoltatorul imobiliar a devenit a zecea cea mai mare companie de la Bursa locală în termeni de capitalizare, depăşind operatorul de servicii medicale private MedLife, emitent evaluat de investitori la 2,2 mld. lei. Totodată, One United Properties este a treia cea mai valoroasă companie antreprenorială listată la Bursa de la Bucureşti, după Banca Transilvania şi Digi Communications.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO