Burse - Fonduri mutuale

Bursa românească are şanse mari ca în luna aprilie din 2019 să revină la valoarea de dinainte de ordonanţa „taxelor“ din decembrie 2018

Marcel Murgoci, Estinvest: Piaţa nu va mai cunoaşte, în perioada imediat următoare, noi episoade de instabilitate legislativă.

Marcel Murgoci, Estinvest: Piaţa nu va mai cunoaşte, în perioada imediat următoare, noi episoade de instabilitate legislativă.

Autor: Liviu Popescu

08.04.2019, 00:08 769

♦ Bursa locală a recuperat în patru luni prăbuşirile determinate de un act normativ adoptat fără dezbatere şi care i-a făcut knock-out pe investitori ♦ Propunerile de dividende şi rezultatele financiare pe 2018, factorii catalizatori.

Bursa românească are şanse mari ca în luna aprilie din anul 2019 să revină la valoarea de dinainte de Ordo­nanţa 114 a Guvernului PSD din decembrie 2018, în contextul în care indicele dividendelor mai are de recuperat doar 1,5%, iar analiştii nu văd „nori negri“ la orizont. Pe baza evoluţiei medii săptămânale din 2019, ZF a calculat că bursa locală poate reveni în două săptămâni la nivelul de dinainte de ordonanţa taxelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO