Bursa românească este pe locul nouă în Europa în funcţie de numărul de listări în 2017. Polonezii, pe a treia poziţie

6 feb 2018 Autor: Liviu Popescu

♦ 4 listări de circa 260 mil. euro a avut BVB în 2017 l 27 de companii în urma unor oferte de 1,8 miliarde de euro au intrat la bursa de la Varşovia ♦ Britanicii sunt deja în altă ligă, cu listări de 17,6 mld. euro.

Bursa de Valori Bucureşti, catalogată încă piaţă de frontieră, s-a poziţionat pe locul nouă în clasamentul european al numărului de companii listate pe parcursul anului 2017, în timp ce bursa de la Varşovia, cea mai mare din regiune, a fost pe locul trei cu cele 27 de listări ale sale, potrivit bursei poloneze care citează un raport al PwC.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.02.2018

 
Cuvinte cheie:
listare
, bursa
, europa
, functie
, polonezi
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide