Burse - Fonduri mutuale

Bursa se aliază cu Banca Transilvania, Horvath&Partners, Mazars, NNDKP şi Tradeville în continuarea iniţiativei “Made in Romania”, lansată pentru a creşte afacerile antreprenoriale

Bursa se aliază cu Banca Transilvania, Horvath&Partners,...

Autor: Cristina Bellu

14.12.2017, 13:06 461

Bursa de Valori Bucureşti (BVB), administratorul pieţei de capital din România, continuă iniţiativa “Made in Romania” lansată pentru prima oară în luna februarie a acestui an, prin care urmăreşte să educe 15 companii pentru a le impulsiona creşterea organică.

Cea de-a doua ediţie a proiectului, programată pentru ianuarie 2018,  cuprinde trei etape de selecţie respectiv lista nominalizărilor, lista scurtă şi selecţia celor 15 companii finaliste, iar partenerii care vor sprijini BVB în continuarea iniţiativei sunt Banca Transilvania, Horvath&Partners, Mazars, NNDKP şi Tradeville.

„Suntem mândri că Made in Romania a reusit sa devina in mai putin de un an un proiect de renume al Bursei de Valori Bucuresti. Impreuna cu partenerii nostri asteptam sa continuam cea de-a doua editie a proiectului in 2018. Speram sa descoperim si mai multe companii inovatoare, povesti de succes si, cel mai important, viitorii jucatori care vor influenta fundamental economia locala,” spune Lucian Anghel, presedintele BVB.

BVB a anuntat prima editie a proiectului Made in Romania pe 6 februarie 2017, proiect lansat cu scopul de a identifica si promova companiile de top din ţară. Iniţiativa administratorului pieţei de capital si-a propus sa identifice viitoarele motoare ale economiei romanesti si sa le asiste pe parcursul unui an astfel incat acestea sa-si duca afacerile la nivelul urmator prin imbunatatirea transparentei, vizibilitatii, reputatiei si, cel mai important, prin obtinerea accesului la capitalul atat de necesar pentru cresterea si dezvoltarea ulterioara.

Pe parcursul anului, BVB a colaborat cu 166 de companii care au fost nominalizate in faza initiala a proiectului, iar in perioada de training a reusit sa incurajeze inovatia si cele mai bune practici in 50 de companii romanesti, precum si sa promoveze povestile de succes si echipele celor 15 companii finaliste: 2Performant Network, Agricover, Amber, Autonom Rent-a-Car, Blue Air, Cris-Tim, Electrogrup, FruFru, Ivatherm, IRUM, Lasting System, Smart Bill, Softelligence, Prutul si Vola.ro.

Prima editie Made in Romania a fost realizata in colaborare cu Grupul Banca Transilvania, Google, Horvath & Partners, Mazars si NN.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO