Burse - Fonduri mutuale

Bursă. THR Marea Neagră scoate la licitaţie din 25 ianuarie mai multe hoteluri de la Marea Neagră

Bursă. THR Marea Neagră scoate la licitaţie din 25...

Autor: Tibi Oprea

13.01.2023, 00:05 913

♦ Complexul Bran-Brad Bega, cel mai important activ din listă, nu va mai fi închiriat.

Transilvania Investments (simbol bursier TRANSI), societate de investiţii finan­ciare care deţine pachetul majoritar de acţiuni la Turism, Hoteluri, Restau­rante Marea Neagră (simbol bursier EFO), companie cu mai multe active în sectorul ospitalităţii, a anunţat la Bursa de Valori Bucureşti că investitorii intere­saţi să dezvolte afaceri pe litoralul Mării Negre au acum posibilitatea de a achiziţiona şase hoteluri de două, trei şi patru stele în staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud, întrucât licitaţiile vor avea loc în zilele de 25-27 ianuarie şi 30-31 ianuarie, iar caietele de sarcini pot fi achiziţionate de potenţialii cumpă­rători din 12 ia­nuarie, de la sediul companiei.

„Fiecare unitate de cazare din portofoliu are în definire o strategie individualizată, adaptată condiţiilor de piaţă şi cu viziune pe termen lung, ce-i va permite să-şi atingă poten­ţialul maxim. Transilvania Invest­ments rămâne cel mai important investitor din turism în România ca active admi­nistrate, iar rolul nostru e să susţi­nem o dez­voltare coerentă, în interesul investitorilor noştri“, spune Radu Roşca, preşedinte executiv al Transilvania Investments.

Cu peste 200 de camere şi un centru wellness, Complexul Bran-Brad Bega din Eforie Nord este cel mai important activ din lista propusă investitorilor. Unitatea este cotată la patru stele, iar amplasarea pe plajă şi facilităţile suplimentare (piscină exterioară, bar, etc) permit dezvol­tarea unor concepte de tip all inclusive.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO