Bursa de Valori Bucureşti a desemnat 50 de companii care intră în etapa finală a ediţiei a doua a Made in Romania. „S-au înscris companii tinere, cu idei inovatoare, precum şi companii cu tradiţie, care sunt lideri în industria lor.“

20 mar 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Bursa de Valori Bucureşti (BVB), operatorul pieţei de capital locale, a anunţat că a selectat 50 de companii pentru etapa finală a proiectului Made in Romania: Liga BVB.

Anul acesta s-au înscris 201 companii, cu 35 mai multe faţă de anul precedent, cel în care s-a desfăşurat prima ediţie.

Printre numele din acest an se numără: AAGES, Allview, Atelierele Pegas, Automobile Bavaria, Bebe Tei, Cramele Recaş, Cărtureşti, Fabrica de Bere Bună, Farmec, Kiwi Finance, Musette sau Salad Box.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.03.2018

 
Cuvinte cheie:
Bursa de Valori Bucuresti
, BVB
, industrie
, Made in Romania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide