Finanţe personale

Ca să tranzacţionezi prin BCR Broker este nevoie de minimum 10.000 euro şi de cont curent la BCR

19 oct 2017 Autor: Liviu Popescu

♦ Contul de tranzacţionare se poate deschide doar la anumite sucursale ale BCR.

Un investitor care inten­ţionează să tranzacţioneze acţiuni la bursa românească prin BCR Broker, divizia de brokeraj a celei mai mari bănci din România după cota de piaţă, are nevoie de minimum 10.000 de euro, indiferent dacă tranzacţionează prin inter­mediul platformei online sau dacă este asistat de broker. Totodată investitorul tre­buie să aibă un cont curent la BCR, condiţie impusă de altfel şi de celelalte divizii de brokeraj parte a băncilor din România.

Comisioanele de tran­zacţio­nare practicate de BCR Broker încep de la 0,6% pe tranzacţie, indiferent de valoarea tranzacţiei, şi scad chiar şi la 0,3% pentru tranzacţii cu acţiuni Erste Bank. Grupul austriac Erste Bank este cel mai mare acţionar al BCR, cu o parti­cipaţie de 93,6%. Comisioa­nele se aplică la valoarea tranzacţiilor (deter­minată prin înmulţirea canti-tăţii instrumentelor finan­ciare cu preţul de tranzacţio­nare) şi includ şi taxele plătite insti­tuţiilor pieţei de capital, se arată pe site-ul BCR Broker.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.09.2017

 
Cuvinte cheie:
Finanţe personale
,
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide