Burse - Fonduri mutuale

Călin Fusu mai vrea 30 de zile pentru negocierea şi votarea planului de redresare al Vivre Deco. Retailerul a obţinut 21,1% din necesarul de 30% de voturi favorabile din partea creditorilor.

Călin Fusu, director general şi acţionar majoritar al Vivre Deco prin fondul Neoge.

Călin Fusu, director general şi acţionar majoritar al Vivre Deco prin fondul Neoge.

Autor: Tibi Oprea

11.02.2023, 00:05 218

♦ „Negocierile cu creditorii sunt într-un stadiu suficient de avansat.“

Retailerul online de mobilă şi decoraţiuni Vivre Deco, primul default de la Bursa de Valori Bucureşti, a obţinut până în 6 fe­bruarie 2023, adică termenul pentru votarea Planului de redresare modi­ficat în procesul de concordat pre­ventiv, voturi favorabile din partea creditorilor reprezen­tând 21,12% din valoarea totală a creanţelor afectate, potrivit unui document consultat de ZF.

Pentru îndeplinirea condi­ţiei legale, adică 30% din valoarea creanţelor, ar mai fi necesar votul favorabil din partea creditorilor care deţin 8,88% din valoarea acestora. Totuşi, termenul stabilit de instanţă pentru negocierea şi votarea planului de redresare a expirat, însă Vivre Deco a cerut prelungirea acestuia cu încă 30 de zile. „Negocierile cu creditorii sunt într-un stadiu suficient de avansat şi prezintă perspective rezonabile de acceptare a Planului de restructurare modificat“, se arată în cererea de prelungire a termenului de negociere şi de exprimare a votului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO