Campionul de la Bucureşti: Indicele BET scade din septembrie cu 4,3%, însă indicele BET-FI are un avans de 8,35%

20 nov 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

♦ Majoritatea constituenţilor indicelui BET-FI au crescut semnificativ de la începutul acestui an, unii dintre aceştia trecând în acest an prin oferte de răscumpărare.

Bursa românească a fost marcată în această toamnă de un val de săderi, referinţa acesteia, indicele BET coborând chiar cu 4,3%, în condiţiile în care media pieţelor europene a fost de plus 3% în acelaşi interval.

Cu toate acestea, indicele BET-FI, compus din cele cinci SIF-uri şi Fondul Proprietatea (FP), nu a părut lovit de efectul de contagiune şi a înregistrat o apreciere de 8,35% în primele două luni şi jumătate de toamnă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.11.2017

 
Cuvinte cheie:
bursa
, bVB
, Indicele BET
, BET-FI
, indici bursieri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide