Business internaţional

Caruselul Bitcoin porneşte din nou după şase luni cu schimbări moderate

20 iul 2018 Autor: Alex Ciutacu

♦ Piaţa criptomonedelor, care prezenta miercuri semne că ar reveni pe un trend ascendent, a intrat iarăşi pe scădere joi, după ce investitorii au început să vândă pentru a profita de cele mai ridicate valori din ultima lună.

La mijlocul săptămânii, piaţa părea atractivă pentru împătimiţii monedelor digitale, obişnuiţi în ultimele luni cu o perioadă de bear market.

Astfel, miercuri la ora 11.00, după o perioadă de 24 de ore, Bitcoin era în creştere cu 10,6%, revenind la pragul de 7.500 de dolari, la o capitalizare de piaţă de 127,4 miliarde de dolari, în timp ce Ethereum şi XRP erau în creştere cu 6,2%, respectiv 8,6%, acestea fiind cele mai mari trei criptomonede din punctul de vedere al capitălizării de piaţă, potrivit platfromei coinmarketcap.com, care urmăreşte în timp real evoluţia monedelor digitale.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Bitcoin
, tranzactionare
, capitalizare
, investitori
, criptomonede
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide