Cătălina Popa, noul director executiv de vânzări al Electrica pentru patru ani

11 dec 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Cătălina Popa a fost numită pentru un mandat de patru ani în poziţia de director executiv de vânzări al Electrica (EL). Electrica este compania din indicele BET, referinţa bursei locale, a cărei depreciere în ultima lună este cea mai severă. 

Astfel, acţiunile Electrica (EL), deţinută în proporţie de 48,78% de statul român, s-au depreciat cu 12,22% în această perioadă, în contextul unui rulaj de 40,76 milioane lei. Toate companiile din BET au fost pe profit după primele nouă luni, însă Transelectrica (TEL) şi Electrica (EL) au cei doi emitenţi al căror profit a fost mai mic faţă de perioada similară a anului trecut. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.12.2017

 
Cuvinte cheie:
electrica
, director
, executiv
, vanzari
, depreciere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide