Ce estimări de randamente ale dividendelor pentru 2018 au analiştii care au anticipat foamea de bani a statului la bursă

19 dec 2017 Autor: Liviu Popescu

Prime Transaction, societatea de brokeraj care a anticipat anul trecut că statul va cere aproape integral profi­turile companiilor listate pe care le con­trolează, spune că pentru 2018 dividen­dele vor rămâne la putere la bursa românească şi că nevoia de bani la buget va aduce din nou rate de distribuţie aproape de 100% din profit.

Analiştii estimează că bursa românească va rămâne şi anul viitor în topul celor mai mari randamente ale dividendelor din lume, ba chiar posibil să-şi mărească avansul faţă de celelalte pieţe.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.12.2017

 
Cuvinte cheie:
bursa
, randamente
, actiuni
, dividende
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide