Burse - Fonduri mutuale

Ce se întâmplă? Acţiunile Bittnet Systems, la a şasea şedinţă consecutivă de creştere, iar în ultima lună au un plus de 84%

Ce se întâmplă? Acţiunile Bittnet Systems, la a...

Autor: Tibi Oprea

27.06.2019, 07:38 1137

Compania va oferi 55,2 milioane de acţiuni cu titlu gratuit ♦ Acţiunile BNET au un avans de 26,3% în ultima săptămână şi plus 84,5% în ultima lună.

Acţiunile Bittnet Systems (BNET), prima companie din IT listată la Bucureşti, s-au tranzacţionat miercuri la maximul de la listarea din 2015 încoace, înregistrând a şasea sesiune consecutivă de creştere. Titlurile BNET au fost de asemenea cele mai căutate de pe segmentul alternativ AeRO de la BVB în contextul celei mai mari valori tranzacţionate.

Acţiunile BNET au înregistrat luni la închiderea şedinţei de tranzacţionare o creştere de 6,07%, la 3,67 lei pe ac­ţiune, evo­luţie determinată de tranzacţii în valoare de 500.230 de lei. Compania a închis astfel miercuri la o valoare de piaţă de 188,9 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO