Burse - Fonduri mutuale

Cea mai mare SIF de la Bursa românească are aprobarea ASF pentru a-şi schimba numele din SIF Moldova în Evergent Investments. „Noul nume vorbeşte despre un nou avânt în forţă“

Cea mai mare SIF de la Bursa românească are aprobarea...

Autor: Roxana Rosu, Liviu Popescu

03.03.2021, 00:04 246

Logo nou SIF Moldova: „Logoul a fost creat sub inspiraţia conceptului de forţă a oportunităţilor şi face o trimitere directă către simbolul recognoscibil al pieţelor financiare – taurul“, se arată în raportul publicat marţi de SIF Moldova.

Autoritatea de Supraveghere Finan­ciară (ASF), arbitrul pieţei de capital, a asigurărilor şi a pensiilor private, a aprobat schimbarea numelui celei mai mari societăţi de investiţii financiare de la Bursa românească din SIF Moldova (simbol bursier SIF2) în Evergent Investments.

„Identitatea noului brand reflectă o com­panie de investiţii modernă, cu valori solide, ghidată de misiunea de a genera valoare pe termen lung pentru investitori, pentru companie, dar şi pentru societate în general“, se arată în raportul publicat de SIF 2 marţi la Bursa de la Bucureşti. Acesta este primul proces de rebranding a unei SIF şi indică o detaşare a SIF Moldova faţă de celelalte societăţi de investiţii financiare, cu vechime de zeci de ani şi care au fost marcate de-a lungul timpului de conflicte între grupurile de acţionari şi astfel penalizate de investitori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO