Cei mai mari cinci administratori locali de fonduri mutuale au făcut profit de 36 mil. lei în 2017, la fel ca anul precedent

21 sep 2018 Autor: Liviu Popescu

Erste, Raiffeisen, BT, BRD şi OTP, cei mai mari administratori locali de fonduri mutuale, au încheiat anul 2017 cu un profit net cumulat de 36 mil. lei, asemănător cu cel din anul pre­ce­dent, şi active de 22,2 mld. lei, plus 4%, po­trivit datelor de la Finanţe şi cele ale Asocia­ţiei Administratorilor de Fonduri mutuale (AAF).

Erste, Raiffeisen şi BRD au avut rezultate nete în scădere faţă de anul precedent, în timp ce BT Asset Management a raportat un câştig net mai mare cu 43%, iar cel al OTP AM s-a majorat cu 13%.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.09.2018

 
Cuvinte cheie:
administratori de fonduri mutuale
, fonduri mutuale
, profit
, randamente
, actiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide