Cei mai mari trei brokeri au ţinut 56% din piaţă în ianuarie

5 feb 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Swiss Capital, BCR şi Wood & Company au fost cele trei case de brokeraj de la Bucureşti ale lunii ianuarie în funcţie de valoarea tranzacţionată, un podium atipic faţă de bine-cunoscuta tripletă Wood, Swiss şi Raiffeisen Bank care a obişnuit bursa locală din 2014 încoace.

Swiss Capital a fost liderul primei luni din 2018, după ce a consemnat o valoare tranzacţionată de 452,5 milioane lei, echvialentul unei cote de piaţă de 23,31%. Swiss Capital a fost intermediarul de pe locul secund în 2017, figurând cu o valoare tranzacţionată de 4,135 miliarde lei, ceea ce a reprezentat 17,37% din total.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.02.2018

 
Cuvinte cheie:
piata
, brokeri
, crestere
, bucuresti
, valoare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide