Cele cinci SIF-uri se tranzacţionează la discounturi între 25% pentru SIF Moldova şi 51% pentru SIF Transilvania

24 mai 2018 Autor: Liviu Popescu

♦ Activul net, cel mai important indicator pentru evoluţia SIF-urilor, este în creştere în 2018 în cazul tuturor celor cinci societăţi ♦ Cea mai mare creştere a activului net se găseşte la SIF Banat-Crişana, plus 4,6%.

Cele cinci societăţi de in­vestiţii financiare, emi­tenţi în porto­foliile cărora se află de la acţiuni ban­care la cele din energie şi chiar hoteliere, se tranzacţionează la discounturi faţă de valoarea unitară a activului net cuprinse între 25% la SIF Moldova şi 51% la SIF Transilvania, potrivit celor mai recente date ale Asociaţiei Admi­nistratorilor de Fonduri (AAF).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.05.2018

 
Cuvinte cheie:
sif
, crestere
, evolutie
, caz
, important
, actiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide