Cele mai performante 10 acţiuni de la bursa românească au avut un randament mediu de 86% în 2017

16 ian 2018 Autor: Liviu Popescu

Turbomecanica a triplat banii investitorilor pe parcursul anului 2017 şi a avut cea mai mare creştere a preţului din toate acţiunile de la bursa românească.

Cele mai performante zece acţiuni din indicele BET-BK, care urmăreşte cele mai lichide 25 de acţiuni de la bursă, inclusiv SIF-urile şi companiile de stat, au avut în anul 2017 o medie a randa­mentului preţului acţiunilor de 86% în contextul unor rezultate financiare bune şi al unor dividende mari distribuite,  potrivit calculelor Prime Tran­saction.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.01.2018

 
Cuvinte cheie:
actiuni
, bursa
, performante
, randament
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide