Burse - Fonduri mutuale

Cele mai performante investiţii. în 2019: o companie românească, Apple şi Bursa de la Atena. Investitorii care au pariat pe Nuclearelectrica sunt cei mai fericiţi după ce au obţinut un randament de 72%

Cele mai performante investiţii. în 2019: o companie...

Autor: Liviu Popescu

12.09.2019, 16:17 847
♦ Apple şi Microsoft sunt de asemenea în top zece, cu plus 39%, respectiv 36% ♦ Cele trei investiţii ţin cont şi de dividende ♦ Pe partea de indici, bursa de la Atena are plus 38%, iar cea de la Bucureşti, plus 25%.
 

O companie românească din energie, gigantul american Apple şi indicele principal al bursei de la Atena sunt cele mai performante investiţii de la începutul anului 2019, potrivit unei analize a Ziarului Financiar, care ia în calcul plasamente care se găsesesc şi în portofoliile unora dintre cei mai mari investitori din România.

Astfel, investitorii care au pariat la începutul anului 2019 pe Nuclear­electrica (simbol bursier SNN), operatorul centralei nucleare de la Cernavodă, sunt în prezent cei mai fericiţi după ce au obţinut un randament de 72%, dublu faţă de evoluţia Bursei de la Bucureşti în această perioadă de timp, potrivit calculelor realizate de ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO