Chimcomplex Borzeşti, controlat de omul de afaceri Ştefan Vuza, plăteşte 127 mil. euro pe activele Oltchim. Dynamic Group, 1,9 mil. euro

30 oct 2017 Autor: Liviu Popescu

Chimcomplex Borzeşti (CHOB), controlat de omul de afaceri Ştefan Vuza, va plăti 127 milioane de euro (582 mil. lei) pentru achiziţia activelor 1-5 şi parţial pachetul 7 ale Oltchim Râmnicu Vâlcea, iar producătorul de profile de PVC Dynamic Group va plăti 1,9 mil. euro pentru pachetul 6, se arată în notificarea transmisă bursei.

Ambele preţuri nu conţin TVA. Acţiunile CHOB au închis vineri seară la preţul de 1,74 lei, asemănător cu cel din şedinţa precedentă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.10.2017

 
Cuvinte cheie:
Chimcomplex
, oltchim
, plati
, active
, control
, om de afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide