Cine a avut curaj şi a investit la bursă în ziua falimentului Lehman Brothers şi-a dublat banii pană astăzi

20 sep 2017 Autor: Liviu Popescu

Indicele BET, reprezentativ pentru bursa romanească, cata­logată încă piaţă de frontieră, a urcat cu 66% din 15 septembrie 2008, adică de la falimentul Lehman Bro­thers, ceea ce unii analişti identifică ca borna care a marcat intrarea în zona de turbulenţe maxime pe pieţele financiare, şi pană pe 15 septembrie 2017.

Iar dacă la acest randament se adaugă şi dividendele plătite în aceşti nouă ani, se poate vorbi chiar de o dublare a pieţei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.09.2017

 
Cuvinte cheie:
bursa
, investitori
, Lehman Brothers
, faliment
, indicele bet
, pietele financiare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide