Burse - Fonduri mutuale

Cine a luat cele 15 premii ale BVB pentru performanţele din anul 2019? Pe listă sunt BCR pentru tranzacţia anului, Nuclearelectrica, Tradeville

Cine a luat cele 15 premii ale BVB pentru performanţele din anul 2019? Pe listă sunt BCR pentru tranzacţia anului, Nuclearelectrica, Tradeville

Radu Hanga, preşedinte BVB: Rundele de finanţare derulate cu succes demonstrează că atunci când toţi cei implicaţi în piaţa de capital conlucrează, mecanismele bursei funcţionează perfect pentru finanţarea companiilor.

Autor: Liviu Popescu

22.07.2020, 00:05 977

♦ Bursa de Valori a organizat marţi ceremonia de premiere a companiilor listate, societăţilor de brokeraj, dar şi administratorilor de fonduri pentru performanţele obţinute pe parcursul anului 2019.

Bursa de Valori Bucureşti (BVB), opera­torul pieţei de capital din România, a organizat ieri ceremonia de premiere a companiilor listate, societăţilor de brokeraj, dar şi admi­nistratorilor de fonduri pentru performanţele obţinute pe parcursul anului 2019.

Reprezentanţii Bursei de Valori au acordat 15 premii în cadrul unei ceremonii care a avut loc la sediul operatorului pieţei de capital din Bucureşti şi care a fost transmisă în timp real pe Facebook. „Am realizat dintr-odată că lumea a devenit mai mică şi că depindem de companiile, de serviciile şi de bunurile româneşti. Suntem aici ca să îi ajutăm pe aceşti jucători ca să aibă acces la capital“, a spus Radu Hanga, preşedinte al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), la deschiderea „Ceremoniei de premiere a performerilor anului bursier 2019“.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO