Burse - Fonduri mutuale

Cine s-a înscris pentru a fi votat în boardul SIF Moldova la AGA din 28 ianuarie 2021

Horia Ciorcilă, actual administrator neexecutiv al SIF Moldova, candidează din nou.

Horia Ciorcilă, actual administrator neexecutiv al SIF Moldova, candidează din nou.

Autor: Tibi Oprea

24.12.2020, 11:00 498

♦ Toţi cei cinci candidaţi sunt actuali administratori ai SIF2.

Acţionarii SIF Moldova (SIF2), cea mai mare dintre cele cinci SIF-uri în termeni de capitalizare – 1,25 mld. lei, vor avea de ales între cinci candidaţi pentru noua componenţă a Consiliului de Administraţie care va conduce SIF-ul în următorii patru ani, potrivit listei publicate pe site-ul societăţii.

Astfel, Costel Ceocea, Horia Ciorcilă, Claudiu Doroş, Cătălin Iancu şi Octavian Radu sunt cei care candidează pentru un post de administrator al SIF Moldova. Toţi cei cinci candidaţi fac parte din actualul Consiliu de Administraţie al so­cie­tăţii.

Costel Ceocea, actual pre­şedinte al SIF2, este economist şi consultant de investiţii. Ceocea are calificări de auditor financiar, expert contabil şi evaluator ANEVAR şi un MBA în Management şi Administra­rea Afacerilor. Costel Ceocea este doctor în domeniul ingine­riei industriale şi a deţinut funcţii de conducere la SIF Moldova din 2005 încoace.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO