Burse - Fonduri mutuale

Cine urmează să raporteze la T1/2023: săptămâna aceasta, Banca Transilvania şi Bursa de Valori Bucureşti. Companiile, urmate de Aquila Part Prod şi Conpet Ploieşti

Cine urmează să raporteze la T1/2023: săptămâna...

Autor: Eduard Ivanovici

02.05.2023, 07:36 706

Încă două societăţi incluse în indicele de referinţă BET vor publica săptă­mâna aceasta situaţiile fi­nan­ci­are aferente T1/2023.

Astfel, pe 5 mai, vor „ieşi la tablă“ Banca Transilvania (TLV), cea mai mare instituţie de credit din România în funcţie de active, şi Bursa de Valori Bucureşti (BVB), operatorul pieţei locale de capital.

Startul raportărilor financiare la T1/2023 a fost dat săptămâna trecută de producătorul de materiale de construcţii TeraPlast Bistriţa (TRP) şi producătorul de petrol şi gaze OMV Petrom (SNP), cea mai mare societate listată la BVB.

Marţea viitoare, pe 9 mai, in­vestitorii vor putea analiza rezultatele distribuitorului de bunuri de larg consum Aquila Part Prod (AQ). Transportatorul de ţiţei Conpet Ploieşti (COTE) va raporta pe 11 mai. Ceilalţi 14 emitenţi rămaşi îşi vor publica situaţiile pe 12 şi 15 mai, cele mai aglomerate zile din actualul sezon de raportări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO