Ciprian Boloş, care se ocupă de crearea Fondului Suveran, a fost numit membru în boardul Transelectrica

2 feb 2017 Autor: Liviu Popescu

Ciprian Boloş, director de stra­tegie la Poşta Română, a fost numit mem­bru provizoriu în consiliul de adminis­traţie al Transelectrica (TEL), com­panie deţinută de stat care este mo­no­pol pe piaţa românească de ener­gie electrică.

ZF a scris pe 23 ianuarie că Boloş se va ocupa de organizarea fondului suve­ran, proiectul lui Liviu Dragnea, şeful PSD, o entitate care va strânge acţiunile pe care le mai deţine statul la companii şi care ulterior ar trebui să reinvestească banii obţinuţi din dividende sau din vânzarea acestora în economie, potrivit unor informaţii din piaţă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.02.2017

 
Cuvinte cheie:
Ciprian Boloş
, Fondul Suveran
, Transelectrica
, board
,
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide