Burse - Fonduri mutuale

Comelf Bistriţa şi-a bugetat un profit de 1,7 mil. euro

Autor: Andrei Chirileasa

13.04.2011, 23:31 72

Producătorul de echipamente pentru protecţia mediului şi pentruconstrucţii Comelf Bistriţa (CMF), controlat de grupul UzinsiderBucureşti, şi-a bugetat pentru acest an un profit brut de 1,7 mil.euro, de peste opt ori mai mare decât anul trecut, potrivit unuiraport transmis Bursei. Compania mizează pe venituri totale de 33mil. euro, în creştere cu 19% faţă de nivelul de anul trecut de27,7 mil. euro.

"În vederea eliminării influenţelor variaţiei de curs valutar,urmărirea bugetului se va realiza în euro", se mai arată în raport.Acţionarii companiei au mai aprobat contractarea de credite de 5mil. euro pentru finanţarea activităţii curente şi investiţii şi aunor scrisori de garanţie de 3,6 mil. euro. De asemenea, companiaintenţionează să atragă fonduri europene în valoare de 6 mil. europentru retehnologizarea fluxurilor de fabricaţie. Acţiunile Comelfsunt cotate în prezent la 2,1 lei, capitalizarea companiei fiind de49 mil. lei (12 mil. euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO