Burse - Fonduri mutuale

Compania La Fântâna a depus actele pentru listarea la bursa din Bucureşti

Compania La Fântâna a depus actele pentru listarea la...

Autor: Roxana Pricop

17.06.2015, 00:06 385
Firma de brokeraj Ipopema Securities a depus recent pentru autorizare la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) pros­pectul în vederea admiterii la tranzacţionare la bursă a acţiunilor distribuitorului de apă La Fântâna, potrivit unor surse din piaţă.
 
Tranzacţia de listare la bursă ar urma să se deruleze sub forma unei majorări de capital şi a unei vânzări de acţiuni din partea fondului de private equity Innova Capital, care contro­lea­ză compania, potrivit aceloraşi surse. Com­pania va face o majorare de capital de un mili­on de acţiuni noi, fiecare cu o valoare no­mi­nală de 2 lei. Acţiunile noi vor fi oferite spre vânzare investitorilor la bursă în cadrul unei ofer­te publice. Capitalul social actual al com­paniei este împărţit în 6,7 milioane de acţiuni.
 
Listarea La Fântâna ar putea fi prima listare privată de la bursa din Bucureşti din 2008, după ce oferta publică de acţiuni derulată de producătorul de materiale de construcţii AdePlast a eşuat în 2013.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO