Burse - Fonduri mutuale

Compania Mobila Rădăuţi, cu 40 milioane lei capitalizare, cere deschiderea procedurii de insolvenţă

Compania Mobila Rădăuţi, cu 40 milioane lei...

Autor: Tibi Oprea

19.12.2019, 13:18 722

Mobila Rădăuţi (simbol bursier - MOBT), companie cu activitate în producţia de mobilă deţinută de Electroargeş şi Mecanica Rotes, a anunţat la bursă că administratorii societăţii au hotărât miercuri formularea cererii de deschidere a procedurii de insolvenţă în vederea depunerii unui plan de reorganizare a activităţii.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, consiliul de administraţie a desemnat în calitate de administrator judiciar provizoriu Societatea Profesională Multiconsult Ipurl Suceava.

Mobila Rădăuţi este deţinută în proporţie de 45,9% de către producătorul de articole de robinetărie Mecanica Rotes din Târgovişte, în timp ce producătorul de electrocasnice Electroargeş Curtea de Argeş deţine 43,1% din capitalul social al emitentului.

De la începutul anului, acţiunile MOBT se tranzacţionează în scădere cu 31,8% pe fondul unui rulaj de 635.260 de lei, emitentul ajungând la 40,3 milioane lei capitalizare. Spre comparaţie, indicele principal BET are un avans de 34,1% în aceeaşi perioadă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO