Condmag Braşov, al cărei acţionar majoritar este Gheorghe Călburean, a intrat în faliment. Compania este listată pe principal

23 nov 2017 Autor: Liviu Popescu

Constructorul de conducte petroliere şi de gaze Condmag Braşov (COMI), controlat indirect de omul de afaceri Gheorghe Călburean prin intermediul Dafora, urmează să intre în faliment, potrivit unei decizii a Tribunalului Braşov. Hotărârea poate fi însă atacată cu apel în şapte zile, potrivit unui anunţ de miercuri de la BVB. 

„La termenul de pronunţare din data de 21.11.2017, Tribunalul Braşov a admis cererea formulată de creditoarea Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Braşov, având ca obiect deschiderea procedurii de faliment împotriva debitoarei. Hotărârea poate fi atacată cu apel în termen de şapte zile de la comunicare”. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.11.2017

 
Cuvinte cheie:
Condmag
, brasov
, faliment
, gheorghe calburean
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide