Burse - Fonduri mutuale

Conducerea intermediarului BRK Financial renunţă la 12%-25% din indemnizaţii pe o perioadă de trei luni pentru a contribui la depăşirea situaţiei generate de coronavirus

Conducerea intermediarului BRK Financial renunţă la...

Autor: Tibi Oprea

25.03.2020, 18:14 134

BRK Financial Group (simbol bursier - BRK) a anunţat miercuri la Bursă că în contextul combaterii epidemiei de COVID-19, administratorii şi managementul executiv al societăţii de brokeraj “înţeleg să renunţe la indemnizaţii pentru o perioadă de 3 luni”.

“În acest mod, administratorii şi managementul executive al SSIF BRK Financial Group SA înţeleg să contribuie la depăşirea situaţiei actuale, acţionând în spiritul prudenţei şi al responsabilităţii financiare şi sociale. SSIF BRK Financial Group SA informează acţionarii şi investitorii asupra faptului că în această perioadă se asigură continuitatea activităţii şi urmează să informăm cu regularitate în ceea ce priveşte impactul contextului actual asupra activităţii companiei”, se arată într-un raport la Bursă.

Societatea este deţinută în proporţie de 18,5% de SIF Muntenia (SIF4).

De la începutul anului, acţiunile BRK se tranzacţionează în scădere cu 9,2%, pe fondul unui rulaj de 2 milioane lei, emitentul ajungând la 26 milioane lei capitalizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO