Conpet şi Transelectrica, singurele două companii din BET ale căror acţiuni s-au apreciat în ultima lună

25 sep 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Acţiunile Conpet (COTE) au crescut cu peste 10% în ultima lună, echivalentul unei capitalizări bursiere de 909 milioane lei (198 milioane euro). Acţiunile Transelectrica, deţinută de statul român în proporţie de 2,87%, au crescut în aceeaşi perioadă cu aproape 3%

Companiile energetice Conpet Ploieşti (COTE) şi Transelectrica (TEL) sunt singurele componente ale indicelui BET, referinţa bursei bucureştene, care au înregistrat în ultima lună aprecieri ale valorii de piaţă, în condiţiile în care principalul indice local a coborât în aceeaşi perioadă cu 6%.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.09.2017

 
Cuvinte cheie:
actiuni
, conpet
, transelectrica
, apreciere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide