Burse - Fonduri mutuale

Consiliul de Administraţie al dezvoltatorului imobiliar Impact Developer&Contractor a aprobat documentul de prezentare a emisiunii de obligaţiuni corporative care vor fi emise de companie şi tranzacţionate la BVB

Consiliul de Administraţie al dezvoltatorului imobiliar...

Autor: Roxana Rosu

10.12.2020, 11:05 144

Consiliul de Administraţie al dezvoltatorului imobiliar Impact Developer&Contractor a aprobat în şedinţa de ieri documentul de prezentare a emisiunii de obligaţiuni corporative, cu scadenţa în 2026, care vor fi emise de companie.

Compania va vinde obligaţiuni în valoare de 6 milioane euro, cu posibilitatea de extindere până la 15 milioane euro, într-un plasament privat, perioada de derulare a ofertei fiind de două săptămâni. Emisiunea va fi intermediate de TradeVille.

Emisiunea de obligaţiuni a fost aprobată de acţionari în aprilie 2020, iar Consiliul de Administraţie a decis derularea ofertei în urma şedinţei din 16 noiembrie.

Dobânda nominală fixă se va stabili prin metoda licitaţiei şi se va situa în intervalul 5,9% - 6,4%, plătibilă semestrial. Scadenţa finală va fi de 72 de luni de la Data de Emisiune .

Ulterior emisiunii, obligaţiunile vor fi listate la BVB.

Impact are 408 milioane de lei capitalizare este controlată în proporţie de 58% de Gheorghe Iaciu, în timp ce Andrici Adrian deţine 15% din capitalul social.

De la începutul anului, acţiunile IMP se tranzacţionează în creştere cu 5,3%, pe fondul unui rulaj de 20,7 milioane de lei. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO