Burse - Fonduri mutuale

Constantin Ştefan, preşedintele Electroargeş Curtea de Argeş, amendat cu 60.000 de lei de ASF

Constantin Ştefan, preşedintele Electroargeş Curtea de...

Autor: Liviu Popescu

09.08.2020, 00:05 572

♦ Amenda a fost dată de ASF pentru că preşedintele companiei nu a dat curs solicitării completării în cadrul AGA din partea unui acţionar cu o deţinere de 12,8%.

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) l-a amendat cu 60.000 de lei pe Constantin Ştefan, preşedinte al Electroargeş Curtea de Argeş, pentru că în aprilie 2020 nu a completat ordinea de zi a acţionarilor companiei cu solicitarea trimisă de Tudor Dumitru, investitor cu 12,8% la societatea cu 62 mil. lei capitalizare. Aceasta esta printre cele mai mari amenzi date de ASF în cazul conducerii unei companii listate.

Electroargeş Curtea de Argeş (ELGS) nu a publicat pe site-ul BVB ce­rerea de completare a AGOA din 24 aprilie 2020 cu solicitarea acţionarului cu o deţinere de 12,8% şi nu a prezentat motivele pentru care reprezentanţii companiei nu au dat curs acestei solicitări, respectiv nu a fost publicat un raport curent. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO