Burse - Fonduri mutuale

Contor Group, listată prin IPO în 2008, va propune intrarea în faliment

Contor Group, listată prin IPO în 2008, va propune...

Autor: Adrian Cojocar

18.06.2014, 00:05 402
Administratorul judiciar al producătorului de contoare de măsurare a apei Contor Group (simbol bursier CGC), care s-a listat în 2008 pe bursă printr-o ofertă în cadrul căreia a atras 3,6 mil. euro de la investitori pentru un pachet de 25% din acţiuni, a convocat adunarea creditorilor pe data de 23 iunie în vederea aprobării depunerii cererii de intrare în faliment a societăţii.
 
„Adunarea generală extraordinară a acţionarilor (...) constată că nu au fost depuse/înregistrate niciun fel de propuneri privind setul de măsuri concrete care să conducă la redresarea situaţiei financiare actuale a Contor Group SA şi salvarea acesteia de la faliment“, se arată în raportul publicat pe bursă de conducerea societăţii.
 
Decizia vine după ce oferta de vânzare a pachetului de control al Contor Group  care a avut loc în acest an s-a soldat cu un eşec, iar administratorul judiciar al societăţii, SCP Expert din Arad, nu a găsit alternative de salvare a companiei.
 
În cadrul ofertei un pachet de aproape 60% din acţiuni a fost oferit pentru o sumă modică, de 463.000 de euro, care presupunea şi preluarea datoriilor companiei, de circa 0,8 milioane de euro.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO