Burse - Fonduri mutuale

Cornerstone Communications devine consultant autorizat pentru piaţa AeRO. „Acum putem oferi antreprenorilor români servicii cu adevărat integrate”

Cornerstone Communications devine consultant autorizat...

Autor: Tibi Oprea

29.07.2020, 00:00 164

Cornerstone Communications, prima agenţie specializată în relaţii cu investitorii pentru companiile care vor să se finanţeze prin intermediul pieţei de capital, a devenit consultant autorizat pentru piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti.

„Suntem entuziasmate că am devenit Consultant Autorizat pentru piaţa AeRO. De mai bine de un an, clienţii noştri ne-au încurajat să facem acest pas oficial pentru a-i putea ajuta în procesele formale asociate listării pe piaţa AeRO. De fapt, după acest anunţ am primit mesaje şi de la alţi antreprenori cu care am fost în contact în trecut cu privire la noul nostru rol şi cum îi putem ajuta să se listeze. Suntem încântate de acest lucru, deoarece acum putem oferi antreprenorilor români servicii cu adevărat integrate - asistenţă pentru listare, servicii de relaţii cu investitorii şi comunicare, făcând astfel procesul mult mai uşor şi eficient pentru ei. În acelaşi timp, vom continua să colaborăm cu brokerii locali pentru realizarea plasamentelor private atât pentru obligaţiuni, cât şi acţiuni”, spune Zuzanna Kurek, fondator al agenţiei, pentru Ziarul Financiar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO