Cosmin Ghiţă mai primeşte patru luni ca şef interimar la Nuclearelectrica, cea mai performantă companie din BET

22 dec 2017 Autor: Liviu Popescu

Cosmin Ghiţă, 28 de ani, a fost numit în august la conducerea Nuclearelectrica cu efect din septembrie 2017

Cosmin Ghiţă, 28 de ani, care conduce din luna septembrie Nuclearelectrica (SNN), singurul producător de energie nucleară din România şi cea mai performantă companie din indicele BET, a mai primit patru luni la cârma companiei de 2,2 mld. lei, potrivit unei decizii a consiliului de administraţie.

„Nuclearelectrica informează acţionarii şi investitorii că în şedinţa din 20.12.2017, consiliul de administratie al SNN, a decis prin Decizia nr. 217 /20.12.2017, numirea domnului Cosmin Ghiţă în funcţia de director general pe o perioadă provizorie de 4 luni începând cu data de 03.01.2018, în baza recomandării Comitetului de Nominalizare şi Remunerare din cadrul Consiliului de Administraţie (...)”, se arată într-un document publicat miercuri-seară la bursă.

Nuclearelectrica este emitentul din indicele BET cu cel mai ridicat randament al preţului acţiunilor în perioada ianuarie-noiembrie, de 70%, evoluţie ajustată cu dividendele plătite din profitul pe 2016, cât şi cele suplimentare cerute în toamnă de stat. 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.12.2017

 
Cuvinte cheie:
Cosmin Ghiţă
, şef interimar
, Nuclearelectrica
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide