Creştere puternică a acţiunilor bancare luni dimineaţă: BRD plus 4%, Banca Transilvania 2,2%

12 mar 2018 Autor: Liviu PopescuAcţiunile bancare de la bursa românească se apreciază luni dimineaţă peste creşterea pieţei în contextul în care BRD a anunţat deja propunerea dividendului pentru acţionari, iar Banca Transilvania este aşteptată în luna martie să prezinte cum îşi va recompensa acţionarii.

Acţiunile BRD se apreciază cu 4% luni dimineaţă şi ating cel mai ridicat preţ din ultimele şase luni, de 14,6 lei. Totodată acţiunile băncii sunt cele mai lichide al ora redactării acestei ştiri, ora 12:00, cu un rulaj de 8,4 mil. lei. Spre comparaţie locul doi în funcţie de valoarea tranzacţionată este ocupat de Banca Transilvania, 5 mil. lei.

Acţiunile Băncii Transilvania (TLV) sunt pe locul doi şi în topul celor mai mari creşteri din indicele BET, cu un avans de 2,2%. Spre comparaţie indicele creşte cu 1%.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
actiuni
, brd
, crestere
, transilvania
, banca transilvania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide