Burse - Fonduri mutuale

Cristian Logofătu, unul dintre fondatorii Bittnet, pleacă de la Softbinator, companie recent listată pe piaţa AeRO. Andrei Cionca de la Impetum, numit momentan în board

Cristian Logofătu, unul dintre fondatorii Bittnet,...

Autor: Eduard Ivanovici

22.12.2021, 16:09 1144

Softbinator Technologies (simbol bursier CODE), companie de dezvoltare de software specializată în design şi lansare de produse inovative care a intrat săptămână trecută la tranzacţionare pe piaţa AeRO a bursei locale, şi-a anunţat investitorii că a încheiat în data de 22 decembrie 2021 un acord privind încetarea mandatului deţinut de Cristian Logofătu, în calitate de reprezentant permanent al societăţii Ivylon Management SRL în CA al Softbinator.

Astfel, Ivylon Management nu va mai deţine poziţia de membru al Consiliului de Administrare al companiei, conform unui document publicat la Bursa de Valori Bucureşti.

Până la momentul în care reprezentantul permanent al CA va fi numit de către Adunarea Generală a Acţionarilor, CA a decis numirea drept membru interimar al Consiliului a Impetum Management, reprezentat de Andrei Cionca.

Recent, Impetum a ajuns la o deţinere de 5,1% din acţiunile Bittnet Systems (BNET), companie prezentă pe BVB, cofondată de Cristian Logofătu.

Acţiunile CODE nu înregistrau nicio dinamică la ora publicării ştirii, având un rulaj de 10.000 de lei. Softbinator este deţinut în proporţie de 46% de CEO-ul Daniel Ilinca, urmat de persoane fizice (22,3%), Bittnet Systems (18,9%), Simple Capital (8%) şi persoane juridice (4,5%). Capitalizarea este de 66 de milioane de lei.

De la începutul anului, acţiunile BNET s-au depreciat cu aproximativ 20%, la tranzacţii de circa 60 de milioane de lei. Valoarea de piaţă ajunge la 157 de milioane de lei. Acţionariatul este format din persoane fizice (62%), juridice (14%), Mihai-Alexandru Logofătu (12%) şi Cristian Logofătu (11,1%).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO