Cu doar cinci şedinţe în septembrie, Dafora Mediaş a fost pe primul loc în topul creşterilor

3 oct 2017 Autor: Liviu Popescu

Compania de foraj Dafora Mediaş (DAFR), în insolvenţă, s-a tran­zacţionat timp de doar cinci şedinţe în luna septembrie, însă în acest interval de timp acţiunile au urcat cu 89%, ceea ce o plasează în topul celor mai mari creşteri de la bursă în această lună.
 
Spre comparaţie locurile doi şi trei sunt ocupate de SIF1 (11,3%) şi de SIF2 (8,8%), potrivit datelor agregate de BVB. În acest interval de timp rulajul cu acţiuni DAFR a fost de circa 100.000 de lei. Cel mai ridicat rulaj cu acţiuni la BVB în luna septembrie îi revine OMV Petrom (SNP), de circa 474 mil. lei. 
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.10.2017

 
Cuvinte cheie:
crestere
, sedinte
, top
, dafora medias
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide