Burse - Fonduri mutuale

Cu ochii pe productivitate. Antibiotice Iaşi păstrează numărul de angajaţi constant şi apasă pedala investiţiilor în 2016

Cu ochii pe productivitate. Antibiotice Iaşi păstrează...

Autor: Corina Mirea

02.03.2016, 00:08 1073

Producătorul de medicamente Antibiotice din Iaşi a reuşit să-şi crească businessul de la an la an şi să depăşească în criză afaceri de 300 de milioane de lei. Anul acesta, producătorul ieşean pariază pe investiţii noi în producţia proprie, cercetare şi în licenţe.

Producătorul de medica­mente Antibiotice Iaşi, un business controlat de stat prin Ministerul Sănătăţii, vrea să pună la bătaie anul acesta 54,7 mil. lei pentru proiecte de investiţii. Pe listă stau o nouă capa­citate de producţie pe segmente unde are cote de piaţă cuprinse între 27% şi peste 42% (unguente şi supozitoare), liniile de fabricaţie deja existente, labora­toarele de analize pe care le are, dar şi achiziţii de licenţe pentru produse noi şi activităţi de cercetare.

Noile investiţii ar trebui să ducă la eficientizarea muncii din cadrul Anti­biotice, având în vedere că „stocul“ de resurse umane rămâne la dimensiunile de anul trecut, adică 1.458 de angajaţi. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO