Cum lasă Liviu Ilaşi, şeful Conpet, compania după patru ani de mandat: 230% capitalizare, includere în indicele BET

7 dec 2017 Autor: Liviu Popescu

Liviu Ilaşi (stg.), 53 de ani, era şef al Conpet din 2012. În mandatul său compania a fost inclusă în BET (martie 2017). Funcţia sa va fi preluată de Dan Silviu Baciu, director direcţia mentenanţă Conpet, pe o perioadă de doar patru luni.

Liviu Ilaşi va fi înlocuit din funcţia de director general al Conpet după ce i-a expirat mandatul de patru ani.

Consiliul de administraţie al Conpet Ploieşti (COTE), transpor­tatorul naţional de ţiţei şi gaze naturale, a decis să îl numească în funcţia de director general pe patru luni pe Dan Silviu Baciu, director direcţia mentenanţă la compania de 864 mil. lei, după ce mandatul de patru ani al lui Liviu Ilaşi a expirat la începutul lunii decembrie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.12.2017

 
Cuvinte cheie:
conpet
, mandat
, companie
, bet
, capitalizare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide