Burse - Fonduri mutuale

Cum poţi să investeşti în UiPath din România: Paul Ardelean, Broker, BT Capital Partners: În primul rând, trebuie să deschidem un cont de tranzacţionare. VIDEO

Autor: Iulian Tenchiu

25.04.2021, 08:48 1783

Pentru a investi într-o companie precum UiPath, viitorul investitor trebuie să îşi creeze un cont pe platformă şi să deţină un cont bancar la Banca Transilvania. Următorul pas ar fi identificarea video şi în final transferul bancar al unei sume pe platforma de tranzacţionare şi începerea procesului de trading.

„În primul rând, trebuie să deschidem un cont de tranzacţionare – atât la sediu, cât şi prin poştă sau online. Clientul trebuie să aibă un cont bancar deschis la BT, pentru că există norme de securitate ce implică cunoaşterea clientelei. Apoi, urmează o etapă de identificare video – clientul se loghează şi trebuie să ofere câteva date.El trimite banii din contul său, iar la final, are acces în platformă şi poate cumpăra acţiuni”

Platforma BT Capital Partners oferă acces utilizatorilor la o gamă largă de companii, atât de pe piaţa internă cât şi de pe cele externe, cum este gigantul UiPath. Utilizatorii au acces la peste 20 de pieţe externe prin intermediul site-ului.

”Avem 2 platforme prin care punem la dispoziţie posibilitatea tranzacţionării atât pe BVB, cât şi pe alte 27 de pieţe externe, printre care şi piaţa din SUA. Clientul are posibilitatea să caute compania şi să plaseze un ordin la fel ca pe BVB”

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO