Burse - Fonduri mutuale

Cum se numeşte casa de brokeraj a antreprenorului Sacha Dragic de la Superbet şi ale cărei operaţiuni sunt conduse de Mihaela Bîciu, fost CEO Tradeville: Investimental

Sacha Dragic, acţionarul principal de la Superbet şi Mihaela Bîciu, fost CEO al Tradeville.

Sacha Dragic, acţionarul principal de la Superbet şi Mihaela Bîciu, fost CEO al Tradeville.

Autor: Liviu Popescu

07.06.2022, 09:29 999

Investimental este numele societăţii de brokeraj controlate de antreprenorul Sacha Dragic de la Superbet şi ale cărei operaţiuni sunt conduse de Mihaela Bîciu, fost CEO al Tradeville, motto-ul primului broker la Bursa de la Bucureşti din ultimii aproape 15 ani fiind “work smart, invest smarter”, arată datele agregate de ZF.

Înregistrată la Registrul Comerţului pe 3 mai 2022, Investimental SA are sediul în Bucureşti, Strada Munţii Tatra, 4-10, Etaj 2.

Într-un document din Monitorul Oficial din 29 aprilie 2022 se arată că “a fost dispusă autorizarea constituirii, înmnatriculării şi înregistrării Investimental”. CUI-ul societăţii este 46046014 cu un capital social de 90.000 de lei, Mihaela Bîciu şi DCF Ventures figurând ca fondatori, iar RB Financial ca auditor. Acţionariatul exact încă nu este publicat în Registrul Comerţului, arată datele ZF.

Potrivit datelor platformei Confidas, Dcf Ventures 3 este controlată în proporţie de 99% de D Craig Finance şi de 1% de Dragic Augusta Valeria. La rândul său, D Craig Finance este controlată în proporţie de 99% de D Craig Holding, vehiculul de investiţii controlat de Sacha Dragic.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO