Dafora Mediaş, cea mai abruptă scădere de la bursă în iunie: minus 33%

11 iul 2018 Autor: Liviu Popescu

Vezi galeria foto Gabriel Aldea, Tradeville: Numărul de acţiuni ar urma să scadă de la 1.002.323.294 acţiuni (în prezent) la 5.012.337 acţiuni (ulterior), ceea ce va face ca un investitor care deţine la data de înregistrare 200 de acţiuni să mai rămână după operaţiune cu o singură acţiune

Gheorghe Călburean, acţionarul majoritar şi administrator special, vrea să reducă de 20 de ori capitalul social al companiei, la 5 mil. lei pentru acoperirea unor pierderi.

Acţiunile Dafora Mediaş (DAFR), companie reintrată la tranzacţionare în toamna anului trecut, au scăzut cu 33% în luna iunie şi au înregistrat cel mai abrupt declin din rândul emitenţilor lis­taţi la Bucureşti, potrivit datelor extrase de ZF din raportul lunar al BVB.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.07.2018

 
Cuvinte cheie:
dafora medias
, scadere
, bursa
, actiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide