Burse - Fonduri mutuale

Dâmboviţa Mall din Târgovişte atrage un restaurant KFC. Sphera Group deschide astfel al doilea KFC în judeţul Dâmboviţa

Dâmboviţa Mall din Târgovişte atrage un restaurant...

Autor: Liviu Popescu

20.08.2020, 14:28 790

​Sphera Group (SFG), operator în sistem de franciză al KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, a anunţat astăzi la bursă că a deschis un restaurant KFC în Târgovişte, respectiv în Dâmboviţa Mall, acesta fiind cea de-a doua astfel de unitate din acest judeţ.

“Restaurantul este realizat în conformitate cu standardele de siguranţă KFC şi respectă toate măsurile impuse de autorităţi în actualul context socio-sanitar. În urma deschiderii acestei unităţi, KFC Romania a creat noi locuri de muncă şi va funcţiona cu un personal format din 35 de angajaţi”, se arată într-un raport la bursă al companiei cu 524 milioane de lei capitalizare.

Expansiunea Sphera Franchise Group continuă în ciuda întârzierilor cauzate de izbucnirea pandemiei de COVID-19 în martie 2020, spune reprezentanţii companiei. “Strategia de expansiune pentru KFC Romania vizează atât noi regiuni şi oraşe, cât şi dezvoltarea pe teritorii în care brandul activează deja, conform cererii şi evoluţiei pieţei”.

De la începutul anului 2020 acţiunile SFG au minus 28%. Spre comparaţie indicele principal BET al bursei româneşti are minus 13%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO